Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Λούκας Ιβάνουσετς καταλήγει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον τεχνικό διευθυντή της Λοκομοτίβα να αποκαλύπτει πως τον ήθελε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ.
Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Ιβάνουσετς.
Ο 21χρονος χαφ θα παραμείνει κάτοικος Κροατίας αλλά και Ζάγκρεμπ ωστόσο θα μετακομίσει από την Λοκομοτίβα στην Ντιναμό, η οποία αναμένεται να πληρώσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ σε δόσεις για την απόκτησή του.
Η Λοκομοτίβα αναμένεται να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει σύμφωνα με τα Μέσα της Κροατίας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Μάλιστα, για τον Ιβάνουσετς μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της Λοκομοτίβα, Μπόζινταρ Σίκιτς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τον ήθελε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ αλλά και η αγγλική Μπρέντφορντ.
Πηγή: Sport-fm.gr
Ο ΑΠΟΕΛ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την ελπίδα της τέταρτης θέσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
02/01 @ 22:44
Ο 24χρονος Σλοβάκος κεντρικός Άνταμ Κόπας εντάχθηκε κι επίσημα στο ρόστερ του Οθέλλου.
27/12 @ 12:25
Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στον Ακρίτα Χλώρακας o Κωνσταντίνος Καραγιάννης. Ήταν από τους Κύπριους παίχτες της ομάδας που ξεχώρισαν στην παρθενική παρουσία της Παφιακής ομάδας στην πρώτη κατηγορία. Είχε 31 συμμετοχές.
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2023/24 από το Themasports.
31/12 @ 00:00
Ο απολογισμός των μεταγραφών του καλοκαιριού (2023) στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2023/24.
BEST OF THEMASPORTS