Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Άρης αντιμετωπίζει στις 21:30 την Μόλντε για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Σάββα Παντελίδη να επιλέγει επιστροφή στο σχηματισμό 4-2-3-1 επαναφέροντας στην βασική εντεκάδα τον Φετφατζίδη και τον Δεληζήση.
Επιστροφή στο 4-2-3-1 για τον Άρη που υποδέχεται το βράδυ (21:30) την Μόλντε. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού για να συνεχίσουν στο θεσμό του Europa League .
Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να επαναφέρει τον σχηματισμό 4-2-3-1 για τον επαναληπτικό με την Μόλντε. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια για τους «κιτρινόμαυρους» θα βρίσκεται ο Κουέστα με τους Ρόουζ και Γιώργο Δεληζήση να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Κόρχουτ με τον Σούντγκρεν να μένει δεξιά.
Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Σάσα και Ματίγια με τον Ντιγκινί να έχει έναν πιο δημιουργικό ρόλο. Στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής για τον Άρη θα αγωνιστεί ο Λάρσον ενώ από τα δεξιά θα βρίσκεται ο Φετφατζίδης.
Μοναδικός προωθημένος για τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε.
Η εντεκάδα της Μόλντε παραμένει ίδια με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και αποτελείται από τους: Κράνινξ, Μπιόρνακ, Γκαμπριέλσεν, Έικρεμ, Τζέιμς, Χουσέιν, Άουρσνες, Χάραλσεϊντ, Χέσταντ, Χάουγκεν, Ομοϊουάνφο.
Πηγή: sdna.gr
Έσωσε ευρωπαικό εισιτήριο η Ομόνοια, παρόλα αυτά δεν την λες επιτυχημένη τη χρονιά. Ακόμα και η κατάκτηση του κυπέλλου, θα έμοιαζε με «παρηγοριά στον άρρωστο»…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/05 @ 13:10
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου.
07/05 @ 21:10
Το πανόραμα του κυπέλλου της σεζόν 2024/25.
06/05 @ 10:44
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
BEST OF THEMASPORTS