Ακολουθήστε μας στο Google news

LIVE ενημέρωση από το "Κλεάνθης Βικελίδης", για τον αγώνα Άρης-ΑΕΛ:

90΄+6΄ Λήξη του αγώνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", Άρης και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 και όλα ανοικτά ενόψει του επαναληπτικού στο "ΑΕΚ Αρένα"!

90΄+2΄ Κίτρινη κάρτα στον Σούντγκρεν. 90΄+1΄ Κίτρινη κάρτα στον Βοζίνια για καθυστερήσεις. 90΄ Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων. 88΄ Νέα αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ, ο Αβραάμ στη θέση του τραυματία Γουίλερ. 87΄ Νέα διπλή ευκαιρία και δεύτερο δοκάρι για τον Άρη! Ο Ματίγια μετά το κακό διώξιμο των αμυντικών κάνει το σουτ, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι! Ο Ντιγκινί στη συνέχεια πήρε το ριμπαουντ, αλλά σούταρε άστοχα! 84΄ Αλλαγή για τον Άρη. Ο Μαρτίνες στη θέση του Τόνσο. 82΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Ματίγια, μπλόκαρε ο Βοζίνια. 80΄ Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Ιβάν Κάρλος στη θέση του τραυματία Τζούνιορ. 78΄ Κεφαλιά του Τζούνιορ, μπλόκαρε ο Κουέστα. 76΄ Σουτ από τον Ντιγκινί, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 74΄ Αλλαγή για τον Άρη. Ο Σάσα αντί του Μπάσα. 73΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Τόνσο κάνει φοβερή ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, με τον Βοζίνια να κρατάει με εντυπωσιακή επέμβαση το 0-0! 71΄ Κίτρινη κάρτα στον Γουίλερ. 70΄ Δοκάρι για την ΑΕΛ! Τρομερό σουτ του Γκαζαριάν, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ! 66΄ Καλό μακρινό σουτ από τον Γκαζαριάν, η μπάλα λίγο άουτ! 65΄ Πρώτη αλλαγή και για τον Άρη. Ο Λάρσον στη θέση του εξαιρετικού απόψε Φετφατζίδη. 63΄ Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ, ο Γκαζαριάν αντί του Αντάμοβιτς. Επίσημο ντεμπούτο για τον Αρμένιο διεθνή άσο. 60΄ Ο Ντιγκινί μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ντόσα Τζούνιορ. 50΄ Γύρισμα του Ντιγκινί στην περιοχή, ο Ιντέγε έκανε την προβολή, αλλά τον πρόλαβε ο Βοζίνια και έδιωξε την μπάλα.

46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45΄+3΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου στο "Κλεάνθης Βικελίδης", 0-0 Άρης και ΑΕΛ.

45΄ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 41΄ Δοκάρι για τον Άρη μετά από διπλή ευκαιρία! Ο Σούντγκρεν έκανε το σουτ, με τον Βοζίνια να απομακρύνει και στην εξέλιξη της φάσης, ο Φετφατζίδης σούταρε στη συμβολή των δοκών! 39΄ Πέναλτι για τον Άρη! Παίρνει πίσω τελικά την απόφαση του ο διαιτητής, αφού θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και είχε βγει άουτ και μετά υπήρξε η φάση με το χέρι παίκτη της ΑΕΛ εντός περιοχής. 36΄ Κίτρινη και στον Ιντέγε. 36΄ Κίτρινη κάρτα στον Γκαζτανιάγα. 34΄ Κίτρινη κάρτα σε Μπάσα και Αντάμοβιτς. 32΄ Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ματίγια, απέκρουσε ο Βοζίνια. 30΄ Κεφαλιά του Γκαζτανιάγα προς τα πίσω, η μπάλα άουτ. 29΄ Κίτρινη κάρτα στον Φετφατζίδη. 20΄ Νέα τελική για τον Άρη, με τον Τόνσο να αστοχει από μακριά. 19΄ Εξαιρετική σέντρα του Σούντγκρεν, ο Ιντέγε έκανε την κεφαλιά υπό πίεση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Βοζίνια. 14΄ Σουτ του Τόνσο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Βοζίνια. 10΄ Ο Ντιγκινί αποφεύγει υπέροχα τον Αντρέ Τεϊσέιρα και κάνει το σουτ, με τον Βοζίνια όμως να μπλοκάρει σταθερά. Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ζντραβόφσκι, βγήκε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κουέστα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Ντιγκινί με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ιντέγε, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός έστειλε την μπάλα άουτ.

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Διαιτητής είναι ο Στιούαρτ Άτγουελ (Αγγλία), με βοηθούς τους Χάρι Λέναρντ (Αγγλία), Ντάνιελ Ρόμπαθαν (Αγγλία), ενώ τέταρτος είναι ο Άντριου Μάντλεϊ (Αγγλία). Άρης Θεσσαλονίκης (Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ, Μπάσα, Ματίγια, Τόνσο, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Ιντέγε. ΑΕΛ Λεμεσού (Κέρκεζ): Βοζίνια, Νιλς Τεϊσέιρα, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Α. Τεϊσέιρα, Γουίλερ, Ζντραβκόφσκι, Γκαστανιάγα, Χουράδο, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων. Από την άλλη, ο ρεαλιστικός στόχος της ΑΕΛ θα είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα (ισοπαλία ή και ήττα με στενό σκορ) για να αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση στην "Αρένα", όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει τη νίκη για να γράψει ιστορία, σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο του Άρη στην Ευρώπη, που κρατάει... 51 χρόνια! Ο γηπεδούχος Άρης θα επιδιώξει τη νίκη, είτε για να "καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, είτε για να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την 1η Αυγούστου στο "ΑΕΚ Αρένα". Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE από το "Κλεάνθης Βικελίδης", την εξέλιξη του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Άρη Θεσσαλονίκης και την ΑΕΛ για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:30. Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!

Μέγας χορηγός του ταξιδιού η Ελληνική Τράπεζα – Υποστηρικτής Trippers Bar.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ