Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί ο Απόλλωνας να είναι το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην Ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς, όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και καθημερινά περνάει από "κόσκινο" την αντίπαλη ομάδα, συγκεντρώνοντας όσες περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία μπορεί.

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι ο νέος αναλυτής της ομάδας, Γιώργος Ελευθερίου, παρακολούθησε τον προψεσινό αγώνα της Σάμροκ Ρόβερς και ενημέρωσε λεπτομερώς τον Κύπριο τεχνικό για όλα όσα είδε.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά το... ιατρικό δελτίο, ο Γιούστε θεωρείται δεδομένο πως θα είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς, ενώ η συμμετοχή του Σελίμοβιτς παραμένει αμφίβολη. Αντίθετα, ο Μπεσάτ αναμένεται να είναι έτοιμοπόλεμος.

Οι επόμενες προπονήσεις, καθώς και το... "σκανάρισμα" που θα κάνει στη Σάμροκ ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα είναι καθοριστικές για το πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει στο "Ταλάτ", όπου μοναδικός στόχος του Απόλλωνα θα είναι φυσικά η νίκη, προκειμένου να απλοποιήσει το έργο του στη ρεβάνς του ΓΣΠ.

Όσον αφορά το χθεσινό φιλικό με τον Εθνικό, ο Κύπριος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, καθώς και στους Γιαννιώτα, Γκακπέ και Χάμπο Κυριάκου που αγωνίστηκαν ως αλλαγή κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά και στους Σαρδινέρο, Παπουλή που δεν έπαιξαν καθόλου.

Το αποτέλεσμα (ήττα με 1-3) είναι το τελευταίο που τον νοιάζει, αφού στόχος του ήταν να διατηρήσει όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση, αλλά και να αξιολογήσει κάποιους νεαρούς, από τους οποίους ενδεχομένως να περίμενε περισσότερα...

Τέλος, ο Ενσούε κάνει αγώνα δρόμου για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Δεν υπολογίζεται φυσικά για τα παιχνίδια με τους Ιρλανδούς, αφού δεν δηλώθηκε στη λίστα της UEFA.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ