Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Χιλή επικράτησε 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι της Κολομβίας και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ουρουγουάη - Περού. (VIDEO)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα πανηγύρισε η κάτοχος του τροπαίου, Χιλή. Οι "Rojas" επικράτησαν 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι της Κολομβίας και πήραν το εισιτήριο για τους "4" της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ουρουγουάη - Περού. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού πήγε περισσότερο στη δύναμη και τις προσωπικές ενέργειες. Η Χιλή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ είδε και δύο φορές το VAR να μην της κάνει το... χατίρι, αφού στο 15ο λεπτό το γκολ του Αρανγκίς ακυρώθηκε επειδή στην αρχή της φάσης ο Αλέξις Σάντσες ήταν οφσάιντ, ενώ στο 70' ο Αρτούρο Βιδάλ σκόραρε με δυνατό σουτ, αλλά νωρίτερα ο Μαριπάν είχε κάνει χέρι. Στη διαδικασία των πέναλτι, μοιραίος για την Κολομβία ο Τεσίγιο, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ στο 5ο πέναλτι, ενώ αντίθετα, ο αρχηγός της Χιλής, Αλέξις Σάντσες δεν αστόχησε, στέλνοντας την ομάδα του στην επόμενη φάση. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ Παρασκευή 28 Ιουνίου Βραζιλία-Παραγουάη 0-0 (4-3 πεν.) Βενεζουέλα-Αργεντινή 0-2 (10' Μαρτίνες, 74' Λο Τσέλσο) Σάββατο 29 Ιουνίου Κολομβία-Χιλή 0-0 (4-5 πεν.) Ουρουγουάη-Περού (22:00, ΕΡΤ1) Πηγή: sport24.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ