Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ελλαδική ιστοσελίδα, Sportsroom.gr, αναφέρει πως ο Νταμπίζας ταξίδεψε στη Σκωτία για να δει την περίπτωση του Άρνοντ Ντζουμ, ο οποίος «έπαιξε» και για τον Απόλλωνα.
«Ταξίδι στη Σκωτία φέρεται να πραγματοποίησε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας, για να τσεκάρει δύο παίκτες που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό.
Ακόμη δύο περιπτώσεις που έχουν τεθεί στα υπόψιν των “πρασίνων” είναι ο διεθνής Καμερουνέζος στόπερ Αρνόντ Ντζουμ και ο Σκωτσέζος εξτρέμ Μίκι Τζόνστον σύμφωνα με το “Εθνοσπόρ”.

Ο Νίκος Νταμπίζας μάλιστα εμφανίζεται να ταξίδεψε τον προηγούμενο μήνα στο Εδιμβούργο για να δει από κοντά τους δύο παίκτες στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας ανάμεσα στη Χαρτς και τη Σέλτικ (1-2).
Ο Ντζουμ, είναι 30 ετών, διεθνής με το Καμερούν, μάλιστα θα δώσει το “παρών” στο Κόπα Άφρικα και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς και φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε, ενώ το κασέ του είναι προσιτό (περίπου 150.000 ευρώ). Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Λεχ Ποζνάν, Ακίσασπορ και Ρόντα.
Σε ό,τι αφορά τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ της Σέλτικ, Μίκι Τζόνστον, μέτρησε 23 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ την περασμένη σεζόν και προτάθηκε από το αγγλικό γραφείο που εκπροσωπεί και τον Αρμενάκα. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας τον παραχωρεί με δανεισμό, καθώς δεσμεύεται ως το 2023».
Πατήστε
ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα
Δεν έγινε νέα επίσημη τοποθέτηση, μετά απ’ αυτήν του Σαββάτου (λίγο πριν τα μεσάνυχτα), σε σχέση με τα ζητήματα προγραμματισμού του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
30/06 @ 20:35
Πως κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού...
31/01 @ 23:59
Δείτε το μεταγραφικό... αλισβερίσι της χειμερινής περιόδου της σεζόν 2024/25 από το Themasports.
21/01 @ 23:59
Τι... πήραν οι ομάδες.
BEST OF THEMASPORTS