Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κροάτης αμυντικός της Ανόρθωσης, Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε στον Active (107.4 &102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά τι είπε:
Για όσα γράφονται σχετικά με ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό: «Πως απαντώ; Δεν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να απαντήσω. Οι άνθρωποι μιλάμε, κάποιοι λένε αλήθειες και κάποιοι ψέματα. Δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η επόμενη μέρα. δεν θέλω να απαντήσω σε αυτές τις φήμες. Άκουσα τις φήμες, δεν έχω να πω κάτι. Δεν είναι αληθινή ιστορία, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τον Παναθηναϊκό, όχι εμένα (γέλια). Πώς το λέμε; Πρέπει να γίνουν πολλά για να γίνει αυτό το πράγμα που λέγεται. Αρχίζουν από την ομάδα, όχι από εμένα».
Για το συμβόλαιο με Ανόρθωση: «Ναι, υπέγραψα για άλλα δύο χρόνια».
Αν τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός: «Όχι. Γενικά μιλώ. Στο παρελθόν μιλήσαμε ναι, αλλά αυτή την περίοδο όχι. Από την στιγμή που έφυγα, μιλάμε συχνά, αλλά τίποτα περισσότερο».
Τον Εμίλ Χέσκι θέλει να φέρει στον Απόλλωνα ο Γκέιμπριελ Κρεγκ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:23
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
28/07 @ 12:33
Πένθος στην Πάφο για τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή, αλλά και προέδρου του ΑΠΟΠ, Ανδρέα Αγά.
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
BEST OF THEMASPORTS