Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει:
«Μια ώρα μακριά από το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Ραντεβού στο γήπεδο της Παρεκκλησιάς.
Η αποστολή της ομάδας μας:
Χ.Λυμπουρής, Μ.Μιλτιάδους, Κ.Σοφοκλέους, Π.Μαυροφτής, Τ.Κοσμά, Γ.Μαυροφτής, Μ.Μιχαήλ, Σ.Ιωάννου, Δ.Τζιωνής, Μ.Νεάρχου, Δ.Αθανασίου, Α.Σταύρου, Λ.Αθανασίου, Α.Παΐσης, Χ.Ιορδάνους, Π.Πεχλιβάνης, Μ.Νεοφύτου, Α.Μάρκου».
Το στάδιο της Λεμεσού άνοιξε τις πύλες του τέλη του 2022 και το Καλοκαίρι του 2023 φιλοξένησε για πρώτη φορά αγώνα Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/07 @ 09:52
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.
25/07 @ 09:57
Οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ και της Ομόνοιας 29Μ, άφησαν πίσω τις όποιες οπαδικές τους διαφορές και ενώθηκαν για να προστατέψουν το χωριό Όμοδος από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε την Ορεινή Λεμεσό.
22/07 @ 14:12
Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού.
20/07 @ 09:06
Σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου του 2025, συμπληρώνονται 51 χρόνια από τη βάρβαρη Τουρκική εισβολή, που είχε ως αποτέλεσμα την παράνομη κατοχή του 37% του νησιού μας. Ξημερώματα της 20ης Ιουλίου 1974 ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τουρκικής εισβολής με την απόβαση στην Κερύνεια.
19/07 @ 21:08
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ.
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS