Ακολουθήστε μας στο Google news

ΕΝΠ και Ανόρθωση εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στο «Τάσος Μάρκου» για την 7η αγωνιστική του β' ομίλου. Το σκορ άνοιξε ο Ράγιος στο 11', με τον Πίττα να ανατρέπει τα εις βάρος δεδομένα της ομάδας του με δύο προσωπικά του τέρματα στο 45+1' και στο 53', όμως ξανά ο Ισπανός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 85'. Αμείωτο το ενδιαφέρον όσον αφορά την ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ερμή στη β' κατηγορία με τους «βυσσινί» να χάνουν έδαφος.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ορεξάτα μπήκαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι και είχαμε πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη φάση στο ματς ήρθε μόλις στο 6' όταν ο Ράγιος γύρισε στον Στεφανέλι με τον Αργεντινό, να κάνει το πλασέ όμως ο Κλέιμαν μάζεψε. Στο 10λεπτο η ομάδα του Κάριτ Φελκ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Ριέρα έδωσε στον Ουντόζι με τον δεύτερο  να κάνει το πλασέ όμως ο Δημητρίου μάζεψε. Στη συνέχεια έγινε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων ο Ριέρα το εκμεταλλεύτηκε, πλάσαρε από κοντά τον Κύπριο κήπερ όμως και πάλι έδιωξε με τα πόδια. Ένα λεπτό αργότερα, η Ανόρθωση βγήκε στην επίθεση, έδιωξε λανθασμένα ο Αγγελή, ο Ντούρις το εκμεταλλεύτηκε έβγαλε τη σέντρα για τον Ράγιος, με τον Ισπανό στο 11' να ανοίγει το σκορ με αριστερό πλασέ και να γράφει το 1-0. Στο 26' ο Μηνάς Αντωνίου προσπάθησε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ξανά ο Δημητρίου δήλωσε «παρών», όπως και στο 39' με τον Ουντόζι να μην προλαβαίνει την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης βγήκε και μάζεψε. Η... λύτρωση για την ΕΝΠ ήρθε στο 45+1' με τον Πίττα να κάνει το σουτ έπειτα από λάθος του Κοφί με την μπάλα να περνά κάτω από το σώμα του Δημητρίου για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ  Ο ρυθμός στην επανάληψη, ήταν ακριβώς όπως ξεκίνησε στο α' μέρος. Τρελός! Μόλις στο 53' ο Πίττας με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2-1. Ο Κύπριος επιθετικός έκανε το πλασέ σε πρώτο χρόνο απέκρουσε ο Δημητρίου όμως σε δεύτερο πήρε ξανά την μπάλα και με σκόραρε για να θέσει επικεφαλής την ομάδα του. Η ομάδα του Στρέπελ, έψαξε την ισοφάριση και στο 60' ο Στεφανέλι έκανε ένα ξαφνικό δυνατό, καλό σουτ όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Η ΕΝΠ δεν... εφησυχάστηκε και έψαξε λίγο το τρίτο γκολ που θα τους «κλείδωνε«» τη νίκη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 85' σε μια ανύποπτη φάση, ο Μικελντάντζε εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των «βυσσινί», γύρισε την μπάλα και ο Ράγιος με δυνατό σουτ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. ΕΝΠ (Φελκ): Κλέιμαν, Κυριάκου, Αγγελή, Φυτανίδης, Πίττας, Ολίβα (79' Μουλαζίμης), Μαϊσουράντζε, Ενόχ (46' Zάρατε), Αντωνίου, Ριέρα, Ουντόζι (65' Κοσμά) Ανόρθωση (Στρέπελ): Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Κοφί (75' Μπουφ), Στρούνα, Εγγλέζου, Ράγιος, Ντούρις, Βίκτορ, Οικονομίδης (66' Μικελτνάντζε), Πράνιτς (24' Ιωάννου), Στεφανέλι Κίτρινες: Αντωνίου, Ουντόζι - Ιωάννου Kόκκινες: Στάδιο: «Tάσος Μάρκου» Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου Β' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Μαρίνου 4ος Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
09/05 @ 22:42

Ερυθρόλευκο κτύπημα από τον Βαλμπουενά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανέβασε στόρι ο Ματίε Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δεν θα έχανε με τίποτα τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ