Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μάρκος Παγδατής γνώρισε την ήττα στα τρια σετ από τον Ze Zhang και έμεινε εκτός ημιτελικών στο Challenger της Zhuhai στην Κίνα.
Ο 33χρονος Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Κινέζο με 6-2, 3-6, 6-2, μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά παιχνιδιού, για την προημιτελική φάση του Zhuhai Open.
Δεν ήταν μια καλή μέρα για τον Μάρκο, που ειδικά από τη γραμμή του σερβίς δεν μπορούσε να βρει εύκολες λύσεις κι αυτό του δημιούργησε προβλήματα. Ο Κύπριος πρωταθλητής υπέστη 6 break, με τον Zhang να αξιοποιεί τα 6 από τα 9 break point που είχε στην αναμέτρηση.
Αν και έχασε με double break, ο Μάρκος κατάφερε να σβήσει break point στο 5ο game, για να σερβίρει για το 3-2. Στο επόμενο game έκανε το πρώτο του break στο παιχνίδι και "ξέφυγε" με 4-2, για να κατακτήσει το σετ με 6-3.
Στο 3ο σετ ο Παγδατής δεν κατάφερε να κρατήσει καμιά φορά το σερβίς του. Έμεινε πίσω με 0-4 και μπορεί να μείωσε σε 1-4, αλλά με νέο break έμεινε πίσω με 1-5. Έσβησε διπλό match point στο 1-5, 15-40 και με νέο break μείωσε σε 2-5, δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το σερβίς του ούτε στο 8ο game, με αποτέλεσμα να χάσει το σετ με 6-2.
Στα ημιτελικά του Challenger της πατρίδας του, ο Ze θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Evgeny Karlovskiy και Hiroki Moriya.
Πηγή: www.tennisnews.gr
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού, Μίχο Τσάκτας βρίσκεται η Ανόρθωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 20:45
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ με πλήρη στήριξη στην παραολυμπιονίκη μας Καρολίνα Πελενδρίτου
10/09 @ 16:44
Ανακοίνωση-απάντηση ΑΠΟΕΛ στους 7 Ναυτικούς ομίλους που ζητούν τη διαγραφή των γαλαζοκίτρινων.
09/09 @ 14:41
Στην ακατανόητη συμπεριφορά από οδηγό ταξί ο οποίος αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο όχημα και ο σκύλος οδηγός της Καρολίνας Πελενδρίτου, μία από τις πιο πετυχημένες αθλήτριες των Παραολυμπιακών Αγώνων (σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στους Παραολυμπιακούς 2024) αναφέρθηκε ο γραμματέας ΣΑΤΑ, Πάρης Ορφανός.
08/09 @ 16:32
Η χρυσή Παραολυμπιονίκης κατέγραψε σε βίντεο το δυσάρεστο περιστατικό με τον οδηγό ταξί να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα
04/09 @ 11:21
Η αθλήτρια της Σφυροβολίας Βαλεντίνα Σάββα παρέλαβε την Υποτροφία Ολυμπιακής Προετοιμασίας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Η απονομή έγινε από τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώτη Ιωαννίδη, στην παρουσία του Διευθυντή της ΚΟΕ κ. Ανδρέα Βασιλείου.
02/09 @ 14:51
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4».
BEST OF THEMASPORTS