Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο "Τάσος Μάρκου", στον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Πάφο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1 και να έχουν σκορ πρόκρισης στα ημιτελικά.
Η Ένωση η οποία είχε αρκετές φάσεις για να σκοράρει στο πρώτο μέρος, το οποίο είχε πολύ καλό ρυθμό, δύναμη και πάθος, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Πίττα, ο οποίος "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μολ του είπε "όχι".
Η απάντηση της Πάφου όμως ήταν άμεση και μάλιστα πήρε προβάδισμα στο σκορ, αφού στο 9΄ ο Ράσιτς με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Ανγκούλο, έγραψε το 0-1!
Το γκολ αυτό, αποσυντόνισε κάπως τους γηπεδούχους, με την Πάφο να έχει στο ενεργητικό της ένα άστοχο σουτ του Ζίβουλιτς στο 13΄, όμως σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέλαβαν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21΄ είχαν νέα καλή στιγμή σε κεφαλιά του Γκοζλάν, ενώ στο 30΄ και στο 35΄, ο ιδιος παίκτης είχε δύο άστοχα σουτ με καλές προϋποθέσεις.
Από την άλλη, η Πάφος η οποία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και στα "στημένα", απείλησε στο 32΄ με σουτ του Ράσιτς και είχε 1-2 καλές προϋποθέσεις για το 0-2.
Στα τελευταία λεπτά, η ΕΝΠ ανέβασε στροφές και πίεσε για το 1-1, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, η πρώτη στο 43΄ όταν ο Μολ απέκρουσε την κεφαλιά του Αντωνίου, ενώ στις καθυστερήσεις, ήταν η σειρά του Ουντόζι να αστοχήσει με κεφαλιά από καλή θέση!
Η Ομόνοια θα ψάξει κόντρα στον Ακρίτα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS