Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού του κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου των "κιτρινοπράσινων", Κυριάκος Δημητρίου.
Αναλυτικά:
"Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς. Θα πάμε τώρα στο ΑΕΚ Αρένα για να τελειώσουμε ότι αρχίσαμε στο ΓΣΠ. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης.
Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις. Νομίζω ότι ήταν σημαντικό που δεν χάσαμε την ηρεμία μας με το γκολ του ΑΠΟΕΛ και ισοφαρίσαμε με ωραίο τρόπο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε μία φάση εμείς με τον Ακοράν και μία ο ΑΠΟΕΛ. Στο τέλος της ημέρας, κρίνεται δίκαιο το αποτέλεσμα.
Εμείς πάμε στο ΑΕΚ Αρένα για ένα 90λεπτο που θα κρίνει την πρόκριση. Θα πρέπει στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας, να περάσουμε στα ημιτελικά. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν σήμερα στη Λευκωσία.
Ο στόχος μας ήταν να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν θεωρούμε ότι το 1-1 προεξοφλά οτιδήποτε. Δείξαμε και στο ΓΣΠ ότι μπορούμε και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.
Περιμένουμε ένα εξίσου αμφίρροπο παιχνίδι και στον επαναληπτικό, όπου πρέπει οι λεπτομέρειες να είναι υπέρ μας για να προκριθούμε, ενώ θα πρέπει να βελτιώσουμε και κάποια πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι".
Η Ομόνοια θα ψάξει κόντρα στον Ακρίτα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS