Ακολουθήστε μας στο Google news
Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας «Ώρα για μπάλα» στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision ήταν ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, Ρενάτο Μαργκάσα.
Ο Κυπροποιημένος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο περιστατικό που είχε όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας με τον Βούλγαρο κόουτς, Ιβάιλο Πέτεφ.
Ο Μαργκάσα ανέφερε «Πέρσι εγώ έπαιξα μέχρι το Φεβρουάριο. Ως το τέλος της σεζόν ήμουν πρώτος στις ασίστ. Είμαι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές. Κοιμάμαι κάθε βράδυ πολύ καλά. Πήγα στην αστυνομία και τους είπα αν έχετε κάτι ενώπιον μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο αύριο. Κουβέντες του καφενέ, του facebook. Αν έχει κάποιος στοιχεία ελάτε μπροστά μου. Είναι εύκολο να γράφεις πίσω από το facebook».
Ερωτηθείς για το τι είπε ο ίδιος στον Ιβάιλο Πέτεφ αποκάλυψε «Θέλω να ξέρω τι έγινε κύριε Πέτεφ. Κάθε μέρα ήμουν στο γραφείο του. Ήρθε πρόταση από την Πάφο. Εκατό χιλιάδες για την Ομόνοια και διπλάσια λεφτά για μένα. Μου είπαν τότε ο κύριος Πέτεφ και ο κύριος Τζιωνής σε παρακαλώ μην φύγεις. Σε θέλουμε. Θα σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο σου. Μετά που τρεις εβδομάδες έγινε αυτό».
Ρωτήθηκε τι ένιωθε ο ίδιος μέσα του για αυτό το συμβάν, με τον Μαργκάσα να λέει «Ήθελα να σκοτώσω (μεταφορικά). Κάποιος θέλει κάτι από μένα. Θέλουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα έκανα προπόνηση σαν να είχα παιχνίδι την επόμενη».
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS