Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κύκλος με τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής μας ομάδας Παίδων U15 άνοιξε σήμερα το απόγευμα με τον αγώνα εναντίον της Αυστρίας.
Ο αγώνας που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας έληξε ισόπαλος 2-2.
Οι νεαροί διεθνείς μας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των διεθνών αγώνων και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.
Οι Αυστριακοί άνοιξαν νωρίς το σκορ και στο 38ο ο Γιώργος Λουκά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 45ο λεπτό ο Ανδρέας Νικόλα έδωσε προβάδισμα στην Εθνική μας και στο 76' η Αυστρία ισοφάρισε σε 2-2.
Η Εθνική μας άρχισε το παιχνίδι με τους Στυλιανίδη, Γεωργίου, Φενερίδη, Βενιζέλο, Λάμπρου, Παττίχη, Σάββα, Λουκά, Σπυριδάκη, Αθανασίου, Βαλιαντή.
Από το 60ο λεπτό αγωνίστηκαν και οι Κορομίας, Φασουλιώτης, Κωνσταντίνου, Θεμιστοκλέους, Τσουτσούκης, Ευαγγέλου, Κυριακίδης, Ασημένος.
Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί και δεύτερο φιλικό με την Αυστρία, στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.
Ανακοίνωση από την Ανόρθωση με μήνυμα προς τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS