Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών θα δώσει τις επόμενες μέρες τρεις φιλικούς αγώνες με τη Λιθουανία, τη Μάλτα και την Εσθονία στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά, του Aphrodite Cup που θα γίνει στην Κύπρο.
Και οι τρεις αγώνες θα γίνουν στο Κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς στη Λεμεσό στις 27 και 28 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 12:15.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
27 Φεβρουαρίου: Κύπρος - Λιθουανία (12:15 Κοινοτικό Παρεκκλησιάς)
28 Φεβρουαρίου: Κύπρος - Μάλτα (12:15 Κοινοτικό Παρεκκλησιάς)
2 Μαρτίου: Κύπρος - Εσθονία (12:15 Κοινοτικό Παρεκκλησιάς)
Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Άγγελος Τσολάκης έχει καλέσει για τα πιο πάνω φιλικά τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:
Apollon Ladies: Κωνσταντίνα Παφίτη
Barcelona F.A. Pyrgos Limassol: Άντρη Βιολάρη, Βικτόρια Ζαμπά, Έλενα Αριστοδήμου, Μαρία Ιωάννου, Χριστιάνα Σολωμού
ΘΟΪ Λακατάμιας: Άντρια Κιρκίνη, Χριστίνα Πίτσιλλου
Λευκοθέα Λατσιών: Λουκριτία Χρυσοστόμου, Μαρία Ματθαίου, Ξένια Γεωργίου, Χαρά Χαραλάμπους
Ομόνοια Λευκωσίας: Έλενα Ττάκκα, Σάρα Παπαδοπούλου, Φωτεινή Ανδρονίκου
ΑΕΛ Λαρίσης: Κυριακή Βασιλείου, Χαρά Νεοφύτου
Άρης Θεσσαλονίκης: Ελένη Γιάννου
Liverpool: Φιλίππα Σάββα
LP Supersport Σόφιας: Ρηγίνα Κρητικού
Η προετοιμασία θα αρχίσει τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο Παρεκκλησιάς. Ώρα προσέλευσης στο γήπεδο στις 16:30. Μετά την προπόνηση, η αποστολή της ομάδας μας θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.
Αναχωρήσεις για Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου για βοηθητικό γήπεδο Παρεκκλησιάς:
Από Παραλίμνι: Από Σωματείο ΕΝΠ, 14:45
Από Λευκωσία: Από Allegra (ΓΣΠ), 15:30
Μετά το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και αυτό της Β’ Κατηγορίας. Είναι το 70ο στην ιστορία και φέτος συμμετέχουν πάλι 16 ομάδες, κάτι που συμβαίνει για έβδομη φορά. Για τέταρτη σεζόν θα διεξαχθεί ένας γύρος και κάθε ομάδα θα δώσει από 15 αγώνες, ενώ στη συνέχεια θα χωριστούν σε δύο ομίλους των οκτώ ομάδων βάσεις της κατάταξης τους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS