Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Γιουβέντους σκούπισε άνετα την Φροζινόνε με το τυπικό 3-0, ανέβασε την διαφορά στο +14 και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάτι τέτοια ματς τα καθαρίζει από τα αποδυτήρια, πριν το εναρκτήριο λάκτισμα. Ωστόσο, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ούτε που σκέφτηκε να δώσε ρεπό στους βασικούς του, ήθελε το ματς με την Φροζινόνε να είναι κάτι σαν test event για το παιχνίδι της Τρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό που θα πρέπει να χαροποίησε τον Ιταλό τεχνικό ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Πάουλο Ντιμπάλα, αφού ο Αργεντινός μετά από πολύ καιρό ήταν κομβικός στο παιχνίδι της «Μεγάλης Κυρίας» στο εύκολο 3-0 που αύξησε την διαφορά από την Νάπολι στο +14. Ο Αργεντινός με ένα εκπληκτικό βολέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από νωρίς, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Μπονούτσι μετά από φάση διαρκείας έκανε με κοντινή προβολή σε κενή εστία το 2-0. Από εκεί και μετά το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στο αν θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άγγιξε το 3-0 σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο μέρος (25’, 38’), όμως χρειάστηκε να περιμένει ως το 63ο για να βρει το 19ο του γκολ φέτος (έχει και 8 ασίστ) και να κάνει το τελικό 3-0, σε ένα πολύ εύκολο βράδυ για τους «μπιανκονέρι» που έχουν στο τσεπάκι τους και τον φετινό τίτλο.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ