Εμβολιασμός της πράσινης άμυνας με τον Γάλλο Σο!

Εμβολιασμός της πράσινης άμυνας με τον Γάλλο Σο!

Μεταγραφική ενίσχυση στην άμυνα για τον Άρη Λεμεσού

Αναλυτικά:

 

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Αμπτουλαγιέ Σο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 03/04/2005) κεντρικός αμυντικός από τη Γουινέα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι.

Ο Σο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στις ακαδημίες FC Gobelins. Σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Μονακό.

Τη σεζόν 2022–23, ο Σο κατέκτησε το Coupe Gambardella, το κύπελλο Κ19 της Γαλλίας, με την ομάδα Κ19 της Μονακό.

Από τη σεζόν 23-24, ο Σο προωθήθηκε στην ομάδα «Ελίτ» (Κ21) της Μονακό, ένα τμήμα για παίκτες έως 21 ετών που έχουν αξιολογηθεί ως ποδοσφαιριστές με σημαντική προοπτική εξέλιξης.

Καλωσορίζουμε τον Αμπτουλαγιέ Σο στην οικογένεια του Άρη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ποδοσφαιρική πρόκληση.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας-Χαραλάμπους VS Γιάννης Αναστασίου σημειώσατε... ΔΙΠΛΟ

Ηλίας-Χαραλάμπους VS Γιάννης Αναστασίου σημειώσατε... ΔΙΠΛΟ

Φορτσάτος ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου, επικράτησε με 2-0 στην έδρα του Λεβαδειακού του Ηλία Χαραλάμπους, με σκόρερ τον Οπόκου και πανηγύρισε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος!