Ακολουθήστε μας στο Google news
Παραμένει στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ της Δανίας και κυρίως στις συζητήσεις μεταξύ των οπαδών της Κοπεγχάγης, το επεισόδιο ανάμεσα στον Πιέρο Σωτηρίου και τον Αντρέας Μπιέλαντ. Οι δύο συμπαίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στο κυριακάτικο νικηφόρο ματς της ομάδας τους κόντρα στην Οντενσε (6-1).
Στις καθυστερήσεις και ενώ το σκορ ήταν 5-1, ο Κύπριος επιθετικός κέρδισε πέναλτι και πήρε την μπάλα για να το εκτελέσει, όμως ο αμυντικός της Κοπεγχάγης του έδωσε εντολή ότι την εκτέλεση έπρεπε να αναλάβει ο Σκοβ, οποίος είχε τη δυνατότητα να πετύχει χατ τρικ και να ξεφύγει στην κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.
Δείτε επίσης: Εξάρα η Κοπεγχάγη όμως ο Πιέρος έγινε ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ – Προκάλεσε εντύπωση… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΒΙΝΤΕΟ)
Η υπόδειξη από τον Μπιέλαντ δεν άρεσε στον Σωτηρίου, κυρίως όταν συμπαίκτες του, του πήραν την μπάλα από τα χέρια, με τον Κάρλος Ζέκα ν' αναλαμβάνει ρόλο «πυροσβέστη». Μάλιστα, ο Σωτηρίου φανερά δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή, δεν πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκοβ, όπως είχε κάνει στα προηγούμενα πέντε, κάτι που προκάλεσε και την αντίδραση του προπονητή του Στάλε Σολμπάκεν.
Ο Νορβηγός κόουτς προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα να υποβαθμίσει το γεγονός και να στρέψει τα βλέμματα και τη συζήτηση αλλού, όμως στις τάξεις τον οπαδών υπάρχει διχασμός. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι δικαιολογούν τον Σωτηρίου, άλλοι δηλώνουν ότι καταλαβαίνουν την αντίδρασή του, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για αλαζονική στάση και ζητούν ακόμη και την πώλησή του!
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Έχει γραφτεί ήδη ότι στο μπλοκάκι των διοικούντων της Ανόρθωσης, βρίσκεται και το όνομα του Μάουρο Καμορανέζι. Ήδη έγινε ένα τηλεφώνημα στον Ιταλό-Αργεντινό προπονητή, ο οποίος από τότε που έφυγε από την Κυρία, δεν δούλεψε κάπου αλλού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
BEST OF THEMASPORTS