Τη δική της αντεπίθεση για να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται ξεκίνησε η Πάφος FC μετά και την πρόσφατη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή στο μεταξύ τους παιχνίδι του Σωτήρη Ζαντή.
Η Πάφος FC πήρε χθες το βράδυ ένα σπουδαίο τρίποντο, κερδίζοντας εντός έδρας την Ομόνοια με 1-0, ανεβαίνοντας ένα σκαλί στον βαθμολογικό πίνακα, φεύγοντας από τον πάτο και πηγαίνοντας στην προτελευταία θέση.
Αν και υπάρχουν χαμόγελα στις τάξεις της Πάφος FC μετά και το χθεσινό παιχνίδι, απασχολεί την ομάδα και το κεφάλαιο ρόστερ και προβλήματα που υπάρχουν.
Ήδη, τεχνική ηγεσία και διοίκηση απασχολεί η περίπτωση του τραυματία Γενς Κουλς. Ο Βέλγος μέσος ταλαιπωρείται από βαριάς μορφή θλάση. Πρόβλημα που τον φέρνει για αρκετό καιρό να είναι εκτός δράσης, με τις σκέψεις των αξιωματούχων της Πάφος FC να κάνουν λόγο για διαγραφή του τώρα από το δυναμικό της ομάδας για να μπορέσει να κάνει κάποια άλλη κίνηση ενίσχυσης σε αυτές τις μέρες που απομένουν μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.