Μόνο λίγο καιρό έμεινε στο... ταμείο ανεργίας ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος βρήκε δουλειά ως τηλεσχολιαστής.
Κανείς καλός δεν χάνεται κι έτσι λίγες εβδομάδες μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει στη... δράση.
Θυμίζεται ότι ο Μουρίνιο έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Μπενφίκα για να καθίσει στον πάγκο της, καθώς ίσως περιμένει πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα.
Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο «Special One» μιλώντας στους βρετανικούς «Times» αναλαμβάνει τηλεσχολιαστής στο δίκτυο «BeINSPORTS», με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα παίρνει 67.000 ευρώ ανά παιχνίδι!
Η πρώτη παρουσία του Πορτογάλου στο στούντιο θα είναι για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα θα κληθεί να σχολιάσει το ντέρμπι της Άρσεναλ με την Τσέλσι.
Πηγή: sdna.gr
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.