Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί η εμφάνιση κόντρα στην Ανόρθωση να μην ήταν τραγική όμως το τελικό αποτέλεσμα κατέγραψε ακόμη μια βαριά ήττα για την ομάδα της ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όμως μετράει στα τελευταία 6 παιχνίδια τρεις βαριές ήττες (Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση) με την άμυνα της να μετατρέπεται από ισχυρό όπλο σε... αχίλλειο πτέρνα! Μέχρι την 8η αγωνιστική, η ομάδα της ΑΕΛ μετρούσε 7 νίκες και 1 ισοπαλία (με ΑΠΟΕΛ) με μόλις δύο γκολ παθητικό. Δέχθηκε τέρμα στους αγώνες με Αλκή (νίκησε 5-1) και ΕΝΠ (νίκησε 4-1). Από την 9η αγωνιστική όμως και μετά την βαριά ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα άρχισε η... τραγική μεταμόρφωση της αμυντικής της γραμμής. Μέχρι και την 14η αγωνιστική σε 6 αγώνες η ομάδα της Λεμεσού δέχθηκε 16 τέρματα με 3 νίκες και 3 ήττες! Πλέον έχει την χειρότερη αμυντική επίδοση από τις ομάδες της πρώτης εξάδας (18 γκολ παθητικό όσα και η Ομόνοια που είναι 7η). 9η: Δέχθηκε 3 γκολ από Απόλλωνα και ήττα με 3-0 10η: Δέχθηκε 4 γκολ από Νέα Σαλαμίνα και ήττα με 4-1  11η: Δέχθηκε 1 γκολ από Ομόνοια και νίκη με 2-1  12η: Δέχθηκε 2 γκολ από Ερμή και νίκη με 3-2 13η: Δέχθηκε 3 γκολ από Δόξα και νίκη με 4-3 14η: Δέχθηκε 3 γκολ από Ανόρθωση και ήττα με 3-0 Αν πρέπει να ψάξει κάπου ο Κέρκεζ να βρει το λάθος σίγουρα είναι μετά την 9η αγωνιστική... Βέβαια η μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΛ αποτελεί υπέρβαση σε σχέση με τα όσα πολλοί περίμεναν το περασμένο καλοκαίρι, όμως στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται μια σταθερή... αστάθεια και σίγουρα θα χρειαστεί βελτίωση στη συνέχεια της σεζόν. Ανδρέας Χρίστου
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»-ThemaSports
24/04 @ 20:24

«Όλοι τώρα θα αρχίσουν να λένε 6-6 και τι έγινε... Τίποτα δεν έγινε!»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Οθέλλου Κώστα Σακκά μετά το ματς με την Καρμιώτισσα.

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
24/04 @ 09:12

ΕΡΕΥΝΑ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για τρία παιχνίδια, το ένα πρώτης κατηγορίας (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ενημερώνει ότι αποφάσισε να διερευνήσει τρεις αγώνες μετά από πληροφορίες ότι ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι. Ο ένας είναι για το Β' γκρουπ της Α' κατηγορίας...

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Τι έκαναν στα προηγούμενα τρία...

Τα αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα κι Εθνικό...

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ