Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Αντόνιο Ιντάλγκο μίλησε μετά το τέλος του ματς (22/12) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
Οι τοποθετήσεις του βοηθού προπονητή της ΑΕΚ (ο Ιραόλα ήταν τιμωρημένος):
"Για εμάς είναι μία δύσκολη στιγμή και είμαστε πολύ αναστατωμένοι με το αποτέλεσμα. Όταν έχεις 70% κατοχή μπάλας, 16 κόρνερ και 30-35 μπαλιές στην περιοχή, πρέπει να πάρεις κάτι. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις ευκαιρίες.
Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά στο αποψινό παιχνίδι. Κάναμε ένα λάθος και ο αντίπαλος σκόραρε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κάνουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο, γιατί δεν είναι αρκετά αυτά που κάνουμε τώρα.
Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό όσο πιο σύντομα γίνεται, γιατί το ξεκίνημα του 2019 θα είναι πολύ δύσκολο. Πιέσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και όπως είπα, πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στις ευκαιρίες που κάνουμε.
Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πέρσι πήραμε το Κύπελλο, φέτος το Σούπερ Καπ και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Είναι αλήθεια πως είχαμε πολλά παιχνίδια, αλλά σήμερα είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, βάλαμε την μπάλα στο μισό του αντιπάλου, τους πιέσαμε και έπρεπε να πάρουμε κάτι περισσότερο.
Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας. Στο αποψινό παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε γκολ, τουλάχιστον 1-2 από τις ευκαιρίες που βρήκαμε".
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 33χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού, Μίχο Τσάκτας βρίσκεται η Ανόρθωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS