Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν πήρε καλά το τρολάρισμα της ιστοσελίδας, OLB, ο Χουάν Άνχελ Αλμπίν.
Ο Ουρουγουανός μέσος, ο οποίος την Πέμπτη έλυσε τη συνεργασία του με την Ομόνοια έχοντας αγωνιστική όλες κι όλες δύο φορές ως αλλαγή με το τριφύλλι και ενώ ήρθα ως ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά.
Το OLB, γνωστό για τα σατιρικά βίντεο και δημοσιεύματα του σε θέματα Ομόνοιας, ετοίμασε ένα τρολαριστικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αλμπίν. Ο Ουρουγουανός το είδε και δεν του άρεσε καθώς έκανε σχόλιο στο ποστ της σελίδας στο Instagram με εικονίδιο που δείχνει το μεσαίο δάχτυλο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την στιγμή που ανακοινώθηκε η αποχώρηση του, ο Ουρουγουανός έγινε δέκτης πολλών αρνητικών και μειωτικών σχολίων για τα κιλά του και τη μηδαμινή προσφορά του στο τριφύλλι.
Δείτε το βίντεο και το σχόλιο του Αλμπίν:

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει (21:45) την Αυστρία στη Raiffeisen Arena στην πόλη Linz,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
26/08 @ 15:55
Καυστική ανάρτηση από τον Σπύρο Νεοφυτίδη για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών...
BEST OF THEMASPORTS