Ακολουθήστε μας στο Google news
Έφυγαν με βαριά ήττα 4-0 από το ΓΣΠ οι παίχτες της Νέας Σαλαμίνας. Για όσους είδαν το παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι δεν άξιζαν να χάσουν με τόσο μεγάλο σκορ.
Η αλήθεια είναι πως λίγη σημασία έχει το μέγεθος του σκορ, αφού επιτυχία για το βεληνεκές της ομάδας της Αμμοχώστου, είναι (τουλάχιστον) να μην χάνει απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους.
Μέχρι να δεχθούν το πρώτο τέρμα (το σφύριξε εύκολα ο Ψευδιώτης το πέναλτι) έπαιζαν στα ίσα τον μεγάλο αντίπαλο τους. Είχαν τις δικές τους φάσεις για να προηγηθούν, με κορυφαία αυτή στο σουτ του νεαρού Κωστή στο δοκάρι.
Ουσιαστικά όταν δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 38', ένιωσαν πλέον ότι δεν μπορούσαν να πάρουν κάτι από το ματς. Στην επανάληψη εμφανίστηκαν με "κομμένα φτερά", έδειχναν συμβιβασμένοι με την ιδέα της ήττας.
Σωστή ήταν η προσέγγιση του Πουρσαιτίδη στη συνέντευξη τύπου, απέφυγε να βρει δικαιολογίες για τις απουσίες βασικών παιχτών της ομάδας του.
Τα νέα παιδιά που έριξε από το ξεκίνημα, Κωστή, Σεργίου και Σιαθάς, δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν ότι έχουν ποδοσφαιρικό "θράσος", αλλά και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης.
Η Ανόρθωση ανάρτησε βίντεο από την πρώτη μέρα προετοιμασίας της ομάδας στην Πτολεμαΐδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
14/07 @ 15:15
Ο ΑΠΟΕΛ προετοίμασε τον κόσμο του για τις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2025-26 με σλόγκαν "ΝΕΑ ΑΡΧΗ, Ίδια Φλόγα".
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
BEST OF THEMASPORTS