Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Πάφο, έκαναν οι Αντόνι Ιραόλα και Τέτε.
Αναλυτικά:
"Συνέχεια στα εκτός έδρας παιχνίδια για την ομάδα μας, που αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Σάββατο 08/12, 17:00).
Ο προπονητής μας Andoni Iraola, καθώς και ο Τete έκαναν δηλώσεις για την αναμέτρηση.
«Δύσκολο παιχνίδι από την στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα της Πάφος FC που είναι μία καλή ομάδα και έχει παίξει καλά παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες.
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ειδικά μετά το τελευταίο παιχνίδι στο Παραλίμνι πρέπει να αντιδράσουμε, να κάνουμε καλό παιχνίδι, να ξεκινήσουμε δυνατά και να τους βάλουμε δυσκολίες, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υποφέρουμε.
Είναι δυναμική ομάδα, προέρχεται από καλό παιχνίδι στο Κύπελλο αυτή την βδομάδα και θα πρέπει να αναμένουμε ένα δυνατό αντίπαλο.
Προφανώς και είναι το πιο μακρινό ταξίδι εδώ στην Κύπρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε φιλάθλους για να μας υποστηρίξουν.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό για μας και τον κόσμο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.
«Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι γιατί παίζουμε εκτός έδρας σε ένα γήπεδο που για μας πάντα είναι δύσκολο. Είμαστε έτοιμοι για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί, να πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.
Είναι πολύ σημαντικό για μας γιατί έχουμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο μας. Θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και σε αυτό το γήπεδο και ελπίζουμε να τους προσφέρουμε την νίκη», δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε στις 19:11 στο Δασάκι μέσα σε... πανδαιμόνιο από τον κόσμο της Ανόρθωσης, η πρώτη προπόνηση της Αμμοχωστιανής ομάδας ενόψει της νέας περίοδου (2025-2026)!
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.