Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναμενόμενο ήταν. Και σύμφωνα με τη σημερινή ειδησεογραφία φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, κατόπιν εισήγησης του Νίκου Νταμπίζα και αποδοχής της από τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν πρόκειται να παραχωρήσει κανέναν από τους ποδοσφαιριστές του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Κίνηση και εξέλιξη που αφενός υποδηλώνει το... προαίσθημα του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» πως όλο και κάτι θα έρχονταν (ή θα έρθει…) στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά κυρίως διατρανώνει την εμπιστοσύνη του, η οποία και προφανώς πλέον συμμερίζεται από τον ιδιοκτήτη, πως το πλάνο που έχει χαραχτεί πρέπει να διατηρηθεί.
Και το πλάνο, τουλάχιστον ως προς το φετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού εννοείται πως έχει να κάνει με την περαιτέρω εξέλιξη των ταλαντούχων νεαρών που έχουν προωθηθεί και αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.
Ο Νταμπίζας ξέρει καλά, πως οι προτάσεις μπορούν να χτιστούν από συνέπεια και αγωνιστική σταθερότητα και εκεί ποντάρει: από το να δώσει κάποιον παίκτη τώρα, μόνο και μόνο με την «αύρα» της θετικής του παρουσίας στο πρώτο μισό της σεζόν, προτιμά να την κεφαλαιοποίησει και να την προσθέσει στο τέλος της, ποντάροντας στην εξέλιξη και την πρόοδο των πιτσιρικάδων του Δώνη.
Κακά τα ψέματα πάντως. Μέχρι και τώρα, ενημέρωση οι ατζέντηδες των πολύφερνων μικρών του Παναθηναϊκού δεν είχαν για άμεσες προτάσεις.
Και η δική τους ενημέρωση (ειδικά στις περιπτώσεις των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη) για το καλοκαίρι εστιάζει, κάτι που καθιστά σαφώς ακόμη ευκολότερη να υιοθετηθεί και να εφαρμοστεί χωρίς «αναταραχές» η απόφαση του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος πάντως, σιγά σιγα (ίσως και πριν καν βγει η χρονιά…), απερίσπαστος, θα στραφεί στο θέμα της ανανέωσης και αναπροσαρμογής διάφορων συμβολαίων.
Αυτή είναι εφεξής η βασική του προτεραιότητα…
Πηγή: sportdog.gr
Δυνατή ανάρτηση Πραστίτη στα σοσιαλ μίντια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS