Πριν καμιά εβδομάδα είχαμε αναρωτηθεί, ποιος παίχτης θα φύγει από την Ομόνοια, για να εγγραφεί ο Μόττα τον Ιανουάριο (ΕΔΩ).
Η στήλη μαθαίνει, ότι παίζει δυνατά το ενδεχόμενο, να ειδοποιηθεί για συζητήσεις πρόωρης διακοπής του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ, Τζαίλσον Αραούζο.
Πέρσι ήταν μια από τις πιο αξιόλογες παρουσίες στην ομάδα, όμως στη φετινή σεζόν, δεν πρόσφερε πολλά πράγματα. Έχει πέντε συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.
Υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Αλμπίν, δεν αποκλείεται να βρεθεί στη λίστα και ο διεθνής Μεξικανός χαφ Ενρίκες.
Π.Χ.
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.