Ακολουθήστε μας στο Google news
Πάθος, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, γρήγορος ρυθμός, δύο πέναλτι, μια αποβολή και... 3-1 ο ΑΠΟΕΛ!
Με όρεξη και πάθος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες με τον ΑΠΟΕΛ να κερδίζει πέναλτι μόλις στο 6ο λεπτό μετά από μαρκάρισμα του Χάμπου στον Αλ Τάμαρι. Ο Μοράις στο 8ο λεπτό (υπήρξε ένταση) ανέλαβε την εκτέλεση με τον Βάλε να αποκρούει όμως ο Αλ Τάμαρι στην επαναφορά σκόραρε με κοντινό πλασέ και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και να πιέσει όμως ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε καλά μεσοαμυντικά. Στο 19' και στο 27' τα σουτ των Παπουλή και Μάγκλιτσα δεν απείλησαν τον Βάτερμαν ενώ ο ΑΠΟΕΛ στο 28' έχασε μεγάλη ευκαιρία.
Ο Τάμαρι έκανε ακόμη μια επέλαση από τον άξονα και βρήκε ωραία τον Ζαχίντ μέσα στην περιοχή, όμως ο Βάλε απέκρουσε με δυσκολία το πλασέ του.
Στο 32' ήταν η σειρά του Απόλλωνα να χάσει μεγάλη ευκαιρία μετά την κάθετη πάσα του Χάμπου, ο Μάγκλιτσα ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας έκανε κακό πλασέ και ο Βάτερμαν μάζεψε.
Το παιχνίδι πήρε άγρια μορφή με πάθος και δυνατά μαρκαρίσματα και στο 34' ο ΑΠΟΕΛ έφυγε και πάλι ταχύτατα στην κόντρα όμως η μπαλιά του Ζαχίντ στον αμαρκάριστο Καζού ήταν λίγο πιο δυνατή από ότι έπρεπε.
Στο 42ο λεπτό ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Ζαχίντ από τον Βάλε, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια είχαμε ένταση και το παιχνίδι επανήρχισε μετά από 45 λεπτά. Ο Μοράις ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίσσα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Παπουλή, γράφοντας το 2-0.
Στη συνέχεια, ο Απόλλωνας μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Μάρκοβιτς στο 45+' για να έρθει ο Νατέλ δύο λεπτά αργότερα να σημειώσει μια γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά για το 3-1!
Κοντά στην απόκτηση του Λούκα Μπογκντάν βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΛ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS