Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Ρωσία έχουν συνηθίσει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όμως αυτό που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Krasnoyarsk (τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σιβηρίας, με πληθυσμό 1.000.000 κατοίκους) όχι απλά ξεπέρασε κάθε προηγούμεο αλλά έγραψε ιστορία.
Αντίπαλοι τέθηκαν η τοπική Enisej με την Akhmat Grozny, σε ένα ματς που έλαβε χώρα με θερμοκρασίες -25 βαθμούς κελσίου και μπήκε στην ιστορία ως το πιο "κρύο παιχνίδι ποδοσφαίρου που έχει γίνει ποτέ", με τον τεχνικό των φιλοξενουμένων να δηλώνει έξαλλος στο φινάλε, μετά το 1-1:
"Οι παίκτες κινδύνεψαν με πνευμονία αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν. Με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούν να γίνονται αγώνες".
Τα λόγια του ήταν απολύτως σωστά, με τους γηπεδούχους να έχουν καταβάλλει πάντως αίτημα για να διεξαχθεί ο αγώνας σε κλειστό και όχι σε ανοιχτό γήπεδο (κάτι που συμβαίνει συχνά όταν πέφτεί πολύ η θερμοκρασία στην Ρωσία) αλλά να μη γίνεται αποδεκτό.
Άνθρωποι από τη μετεωρολογική υπηρεσία βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν μετρήσεις, χωρίς να αλλάξει πάντως η απόφαση της ομοσπονδίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στους 1.859 "ήρωες" που βρέθηκαν στο γήπεδο, η Enisej τους άφησε να μπουν χωρίς να πληρώσουν.
Πηγή: www.sport24.gr
Σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση μας, έχουμε λάβει ενημέρωση, ότι η συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε αίθουσα του γηπέδου «Άλφαμέγα».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/08 @ 12:42
Με ένα μακροσκελές και συγκινητικό μήνυμα ο Δημήτρης Χριστοφή ανακοίνωσε πως κρεμάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
BEST OF THEMASPORTS