Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ με ανακοίνωση τους αναφέρονται στα τελευταία κακά αποτελέσματα της ομάδας αλλά και την κάρτα οπαδού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι εμφανίσεις τους τελευταίους αγώνες δεν αφήνουν κανένα ικανοποιημένο. Σίγουρα η ομάδα είναι στα ψηλά και μέσα στους στόχους της, όμως τέτοια αποτελέσματα δεν είναι αποδεκτά για την ιστορία της ΑΕΛ. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο καλούνται να βρουν τις λύσεις και να ανασυνταχθούν, ώστε να μην χαλάσουν ότι με την αξία τους έχουν χτίσει. Κάθε αγωνιστική επιβάλλεται να φτύνουν αίμα και να δίνουν το 100% για τα 3 ιερά γράμματα.
Στα της κάρτας, η στάση του υπουργού στη συνάντηση της Δευτέρας δείχνει ξεκάθαρα ότι οι κυβερνώντες ζουν στο δικό τους παραμύθι και τυφλωμένοι από εγωισμό συνεχίζουν να σκοτώνουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Από την άλλη τα ποδοσφαιρικά σωματεία πήγαν στη συνάντηση χωρίς κοινή γραμμή και δεν πέτυχαν κάτι ουσιαστικό.
Στις 4 του Δεκέμβρη η αρμόδια επιτροπή της βουλής θα εξετάσει το θέμα με την κάρτα φιλάθλου. Οι 56 βουλευτές, που βρίσκονται εκεί για να δημιουργούν νόμους δίκαιους και εφαρμόσιμους και όχι για να παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια, πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για τα υπόλοιπα αθλήματα όπου τα έσοδα από τα εισιτήρια δεν καλύπτουν ούτε τα κόστη διαιτησίας.
Ο νόμος μπάζει από παντού, η κάρτα στη σημερινή της μορφή αποδείχτηκε και στο εξωτερικό ότι δεν λειτουργεί και ούτε και η μεταφορά της στα σωματεία είναι λύση, ειδικά με ένα νόμο που παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα και σύνταγμα. Όλοι οι βουλευτές καλούνται να ακούσουν τις απόψεις του κόσμου που εκφράζονται μέσω της μαζικής αποχής και των δημοσκοπήσεων και είναι ξεκάθαρες πως η κάρτα πρέπει να καταργηθεί. Αλλιώς θα είστε συνένοχοι για ακόμα ένα έγκλημα και έτοιμοι να δεχτείτε και τις συνέπειες.
ΥΓ. Διαιτητές φοροφυγάδες, παιδεραστές ελεύθεροι με χάρες, μα έννοια σας μονάχα των οπαδών οι κάρτες.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989
Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση έκανε κόντρα στην Πάφο η ΑΕΛ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που... ξεθάρρεψε και έβαλε πίεση, βρήκε ευκαιρίες, είχε και αρκετές καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει έστω μια φορά για να βρεθεί κοντά σε ένα «μεγάλο» αποτέλεσμα, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/11 @ 18:59
Η Ανόρθωση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σένσι στο 78' νίκησε 1-0 την Freedom 24 Krasava ΕΝΥ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» για την 9η αγωνιστική. Με 10 ποδοσφαιριστές από το 63΄λόγω αποβολής του Πάνκοφ η ομάδα του Ύψωνα.
29/10 @ 11:25
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
25/10 @ 10:17
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
22/10 @ 08:52
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
21/10 @ 14:20
Λογοδοσία Δώρου Ιωαννίδη στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΓΣΠ
19/10 @ 12:39
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
BEST OF THEMASPORTS