Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, πλην των διεθνών φυσικά, απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε η τεχνική ηγεσία και "φορτίζουν τις μπαταρίες τους", ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο (24/11), με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πολύ δύσκολή έξοδο για την ομάδα της Λευκωσίας, αφού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στην "Αρένα", σε ένα ντέρμπι "έξι βαθμών" όπου όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά, όμως για τον ΑΠΟΕΛ η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι. Ο Πάολο Τραμετσάνι περιμένει τους παίκτες του στον "Αρχάγγελο" τη Δευτέρα (19/11), προκειμένου να ξεκινησει ουσιαστικά η προετοιμασία για το εν λόγω παιχνίδι, περιμένοντας τις επόμενες μέρες τις επιστροφές των διεθνών παικτών, αλλά και τις εξελίξεις με τον Αλ Τάμαρι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι να είναι για την ώρα αμφίβολη. Η παρουσία του Ιορδανού... "Μέσι" στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, είναι κομβική, αφού στην καλή του μέρα, μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να κρίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ακόμα και με 1-2 του ενέργειες, γι΄ αυτό και ο Ιταλός τεχνικός κάθεται σε... "αναμμένα κάρβουνα", ελπίζοντας ότι θα προλάβει τη "μάχη της Αρένας". Λογικά, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (22/11) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με την περίπτωση του Τάμαρι, με τον Τραμετσάνι πάντως να μην είναι διατεθειμένος να ρισκάρει, αφού αν αγωνιστεί χωρίς να είναι 100% έτοιμος και πάθει υποτροπή, θα τεθεί νοκ άουτ από το επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ενδεχομένως και από άλλα ματς.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ