Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας ήρθε και η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας ότι αντικαταστάτης του Μανόλο Χιμένεθ θα είναι ο Πάκο Ερέρα.
Το SDNA σας ενημέρωσε νωρίτερα για τη δήλωση του ισχυρού άνδρα της Λας Πάλμας ότι ο Πάκο Ερέρα θα αντικαταστήσει τον Χιμένεθ, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας από τις 13 Νοεμβρίου.
Ο ισπανικός σύλλογος μάλιστα έσπευσε να ανακοινώσει το deal με τον πρώην τεχνικό του Άρη, αναφέροντας ότι θα βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου (17/11) στα Κανάρια Νησιά και θα παρουσιαστεί την προσεχή Δευτέρα (19/11).
Ο Ερέρα θα υπογράψει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: www.sdna.gr
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.