Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέτυχε τον στόχο της τελικά η Δανία που έφυγε από το Κάρντιφ με την… πολυπόθητη νίκη απέναντι στην Ουαλία, χάρη στα τέρματα των Γιόργκενσεν στο 42ο λεπτό και Μπρεθγουεϊντ στο 88ο του λεπτό αγώνα που διεξήχθη για τον 4ο όμιλο του League B στο Nations League και με το οποίο οι Σκανδιναβοί «καπάρωσαν» την πρωτιά, αφού το γκολ του Μπέιλ στο 89’ δεν άλλαξε τα δεδομένα!
Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, βλέπετε, η Δανία έφτασε τους επτά βαθμούς, ενώ παράλληλα άφησε την αντίπαλό της στους έξι και τη δεύτερη θέση. Ακόμα, λοιπόν, κι αν δεν πάρει ούτε πόντο στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ουραγό -και ως εκ τούτου υποβιβασμένη στο League C- Ιρλανδία, η ομάδα του Άγκε Χαρέιντε έχει ήδη εξασφαλίσει τον στόχο της.
Στα του αγώνα, το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό και είχε οκτώ κίτρινες κάρτες, με τον Γιόργκενσεν να μετουσιώσει σε γκολ την προσπάθεια του Πούλσεν και την ωραία κάθετη πάσα του λίγο πριν την ανάπαυλα. Ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους φάση στο 82’, με τον Σμάιχελ να… απογειώνεται για να διώξει με τη βοήθεια του δοκαριού την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ, που όδευε προς το «γάμα» της εστίας του.
Για να έρθει στην επανάληψη ο Μπράιτγουαϊντ και με ένα πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση, να «γράψει» το 0-2 στο 88ο λεπτό, ενώ το τέρμα του Μπέιλ που νίκησε σε τετ α τετ τον Σμάιχελ στην αμέσως επόμενη φάση απλά «χρύσωσε» το χάπι για την Ουαλία…
Συνοπτικά το ματς:
Ουαλία-Δανία 1-2
(89’ Μπέιλ – 42’ Γιόργκενσεν, 88’ Μπράιτγουαϊντ)
Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:
1. Δανία 7
2. Ουαλία 6
3. Ιρλανδία 1
Η επόμενη αγωνιστική (19/11):
Δανία -Ιρλανδία
Πηγή: www.sport-fm.gr
Θέμα χρόνου είναι έκδοση επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο Ίβουσιτς επαναπατρίζεται για λογαριασμό της Χάιντουκ Σπλιτ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS