Ακολουθήστε μας στο Google news
Πριν μερικές μέρες η διοίκηση είχε τιμήσει τον Ζοάο Πέδρο, για τη συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την ομάδα, σε αγώνες πρωταθλήματος.
Πλησιάζει η ώρα που θα κάμουν το ίδιο και με τον Εστεμπάν Σακέτι. Ο Αργεντινός χαφ, στον αγώνα με την Αλκή, θα συμπληρώσει 90 συμμετοχές στην Κυπριακή Λίγκα. Ανήκει στον Απόλλωνα τα τελευταία 3,5 χρόνια.
Είναι… παλιός στο νησί μας, αφού είχε έλθει για λογαριασμό της Δόξας το καλοκαίρι του 2011. Ακολούθως πήγε στην ΑΕΛ τον Γενάρη του 2013, όπου έκατσε για δυόμισι χρόνια. Έκλεισε ήδη 7 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο...
Δεν ξέρουμε αν σκέφτονται στην ΚΟΠ, να σπρώξουν τις διαδικασίες να τον κάμουν κι αυτόν Κύπριο πολίτη. Ο Σακέτι εκτός από το διαβατήριο της χώρας καταγωγής του της Αργεντινής, είναι και κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου.
Ο ανασταλτικός χαφ του Απόλλωνα, γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1985 (σε έξι μέρες γίνεται 33 χρόνων) στην πόλη Τουκουμάν της Αργεντινής.
Ο Εθνικός υποδέχεται (18:30) σε φιλικό προετοιμασίας τον Απόλλωνα στο Δασάκι της Άχνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
BEST OF THEMASPORTS