Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρέπει να το συζητούσαν οι Ανορθωσιάτες, ότι ένα από τα... "πράγματα" που λείπει φέτος από την ομάδα, είναι τα γκολ του Ζοάο Βίκτωρ. Πέρσι είχε βάλει συνολικά 7 στο πρωτάθλημα ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ.
Τα περισσότερα ήταν καθοριστικά. Το πρώτο περσινό, το είχε σημειώσει εναντίον του ΑΠΟΕΛ στις 18/09/2017 μέσα στη Λευκωσία, υπογράφοντας την εκκωφαντική επιτυχία με 0-1 πάνω στους μόνιμους πρωταθλητές!
Πριν 11 μήνες (3/12), είχε... χτυπήσει στο 90' του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, πάλι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και κείνο το ματς είχε λήξει 1-0.
Αποτελεί λοιπόν θετικό σημάδι, ότι ο έμπειρος Λατικανοαμερικάνος παίχτης, ξεκίνησε να σκοράρει. Τώρα που έσπασε το ρόδι για φέτος, ευελπιστούν στην Κυρία, ότι θα το κάνει πολύ πιο συχνά.
Το χθεσινό "χρυσό" γκολ, μπορεί να λεχθεί, πως ήταν το κεραστικό στους συμπαίχτες του και σε όλους όσους αγαπούν και σκέφτονται την Ανόρθωση. Τρεις μέρες πριν (7/11), είχε συμπληρώσει τα πρώτα... άντα της ζωής του!
Ένας παίχτης του οποίου το όνομα, δεν «έπαιξε» ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι, για πιθανή πώληση στο εξωτερικό, τελικά… ετοιμάζει τα πράγματα του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:11
Η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στο «Σπύρος Κυπριανού» και στο «Γήπεδο Αλφαμέγα», στη Λεμεσό, τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025.
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε ο Απόλλωνας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η ΕΝΠ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
30/06 @ 22:14
Πως κινήθηκε η Πάφος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2025).
BEST OF THEMASPORTS