Ακολουθήστε μας στο Google news
Κανείς δεν το περιμένει, όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα!
Η μέχρι στιγμής εικόνα των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και φυσικά έχει τραβήξει, έστω και σε αρχικό στάδιο, ένα κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.
Οι Πράσινοι έχουν στο ρόστερ τους αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές με προοπτικές για το μέλλον και ήδη το scouting για αυτούς, από ανθρώπους ευρωπαϊκών συλλόγων είναι γεγονός, περισσότερο όμως σε... εγκυκλοπαιδικό επίπεδο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει πάνω τους το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.
Βέβαια, στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά αξιόλογα ταλεντάκια που έχουν προσελκύσει "μάτια" από το εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Έλληνες μεγαλύτερων ηλικιών, που βρίσκονται στο "στόχαστρο" στπουδαίων ονομάτων από τα πιο μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, ομάδες όπως την Σαμπντόρια και την Ντόρτμουντ είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος είναι ο ηγέτης και αρχηγός του Παναθηναϊκού. Και ο συγκεκριμένος πρέπει να πούμε ότι δεν παύει να αποτελεί ακόμα μαγνήτη για καλές ομάδες του εξωτερικού.
Ο 25χρονος χαφ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του Τριφυλλιού και πέρυσι βρέθηκε στη λίστα της Σαμπντόρια, ενώ το sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το καλοκαίρι του 2017 και πριν προκύψει η μανατζερική μετακόμισή του στον Αντώνη Αποστολόπουλο, είχε ενδιαφερθεί για αυτόν και η Λιντς.
Η ιστορική ομάδα της Τσάμπιονσιπ είχε κάνει μια διερευνητική για τον Κουρμπέλη, ωστόσο το θέμα τότε δεν είχε προχωρήσει, με την συνέχεια να είναι γνωστή. Ο διεθνής άσος καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό, έμεινε στον σύλλογο σε δύσκολες στιγμές του και πλέον είναι από αυτούς που λογίζονται ως... αναντικατάστατοι. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν παύει να έχει πάντοτε επάνω του τα βλέμματα!
Πηγή:
sportdog.gr
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τον Μάκη Νικολάου ήταν ο Πάρης Φωκαϊδης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/08 @ 10:00
Τα δύο γκολ από ΑΕΚ και Ομόνοια την Πέμπτη μπορεί να μην έφεραν νίκες όμως δημιούργησαν ένα μεγάλο ρεκόρ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.
19/08 @ 11:54
Εβδομάδα νέων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες μας που συνεχίζουν στα Πρωταθλήματα της UEFA.
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
19/08 @ 17:00
Με την ολοκλήρωση του γ' προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων καθορίστηκε η μέχρι σήμερα βαθμολογία της πενταετίας για τις ομάδες
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
BEST OF THEMASPORTS