Ακολουθήστε μας στο Google news
Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ, ο προπονητής της Αμμοχωστιανής ομάδας, Γιούργκεν Στρέπελ.
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Κάναμε κάποιες αλλαγές από το προηγούμενο παιχνίδι, γιατί δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας.
Στο σημερινό παιχνίδι, δεν κάναμε αυτά που ήθελα να κάνουμε, γι΄ αυτό έβγαλα τον Μπέκα. Μετά γίναμε καλύτεροι και επρεπε να σκοράρουμε, αλλά δεν το κάναμε.
Χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα και μετά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα και έπρεπε να κάνουμε το 1-1.
Αντί αυτού έγινε το 2-0 για την ΑΕΚ και στη συνέχεια επιστρέψαμε στο παιχνίδι από μία στημένη φάση. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.
Πρέπει να παίζουμε πολύ πιο έξυπνα για να μπορούμε να κοντρολάρουμε τέτοια παιχνίδια και έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε ακόμα.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ. Κάποια παιδιά όμως, υπήρχαν στιγμές που έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να κάνουν, όπως για παράδειγμα ο Κατσιαράβα, που έπρεπε να μείνει μπροστά και να δημιουργεί προβλήματα και όχι να πηγαίνει στα φτερά".
Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS