Η Λουντογκόρετς κέρδισε τη Σεμπτέβρη Σόφια σήμερα (28/10) με 1-3 για το Βουλγάρικο πρωτάθλημα.
Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε πίσω στο σκορ στο 7' με δράστη τον Τσαντάροφ. Προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου όμως δεν τα κατάφερε η Λουντογκόρετς.
Το 1-1 ήρθε στο 46' με σκόρερ τον Σιέρτζοκ. Αυτό έδωσε δυναμική στην αντίπαλο της ΑΕΚ, πίεσε για την ανατροπή και αυτή ήρθε στο 74' με δράστη τον Κέσερου. Ο πολύ επικίνδυνος επιθετικός της Λουντογκόρετς (Κέσερου), στο 78' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το κερασάκι στη τούρτα ήρθε στο 89' με τον Βάντερσον να διαμορφώνει το τελικό 4-1.
Έτσι η Λουντογκόρετς συνέχισε νικηφόρα στο Βουλγαρικό πρωτάθλημα και έδειξε τις επιθετικές αρετές που έχει ως ομάδα σε ακόμη ένα παιχνίδι.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.