Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η Εθνική μας ομάδα των Παίδων U15, που τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά.
Ο κύκλος των προπονήσεων ολοκληρώνεται την Πέμπτη και μέχρι την αναχώρηση για την Ταϊλάνδη (7 Δεκεμβρίου) θα ακολουθήσουν άλλοι δύο κύκλοι προπονήσεων.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου μαζί με τους συνεργάτες του, επικεντρώνουν το βάρος της προσπάθειας στον τομέα της τακτικής και η συμμετοχή σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά (το τρίτο στη σειρά από την ημέρα της συγκρότησης της ομάδας) θα ενισχύσει τις καλές προϋποθέσεις ενόψει της συνέχειας.
Το τουρνουά στην Ταϊλάνδη διοργανώνεται από την Ομοσπονδία της χώρας σε συνεργασία με την UEFA και η Εθνική μας θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες εντός Δεκεμβρίου.