Ακολουθήστε μας στο Google news
Οπαδοί της Γιουβέντους αποδοκίμασαν τον Ζοζέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» και αυτός τους απάντησε... καταλλήλως.
Είναι η συνήθης τακτική του Πορτογάλου τεχνικού να κάνει χειρονομίες, όταν ακούει γιούχα από την εξέδρα.
Αυτό έκανε και το βράδυ της Τρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» ακούγοντας τους φίλους των «μπιανκονέρι» που ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ να λένε συνθήματα εναντίον του.
Τι έκανε ο Μουρίνιο; Σήκωσε τρία δάχτυλά του και τους τα έδειξε. Τι ήθελε να πει ο προπονητής;
Αναφερόταν, φυσικά, στο τρεμπλ που κατέκτησε ως τεχνικός της Ίντερ, τη σεζόν 2009-10, όταν οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ιταλία, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή: sdna.gr
Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Ζάζα στην Πάφο...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS