Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη συνέντευξη τύπου από ΚΟΠ και ΟΠΑΠ για ανακοίνωση νέας συνεργασίας που αφορά το fair play.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις:
Γιώργος Κούμας: «Βρισκόμαστε ξανά σε ένα νέο σταθμό της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ Κύπρου. Η ανακοίνωση της σημερινής χορηγίας δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε το τίμιο παιγνιδι στο ποδόσφαιρο μας. Αυτο που προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά μέχρι τους ποδοσφαιριστές είναι το τίμιο παιγνίδι. Ευχαριστούμε θερμά τον ΟΠΑΠ που ένταξε στην χορηγία το Fair play. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η νίκη. Δεν μπορούσε να υπάρχει κανονισμός μέχρι στιγμής η τιμωρία για το fair play. Άρα ο μόνος τρόπος ήταν η επιβράβευση του Fair play. Είναι ένας σημαντικός πυλώνας του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να κυριαρχήσει το τίμιο παιγνίδι στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την χορηγία και τη διαχρονική στήριξη στην Εθνική μας ομάδα».
Δημήτρης Αλετράρης: «Η παρουσία μας σήμερα εδώ αποσκοπεί στην συνέχεια της συνεργασίας με την ΚΟΠ. Το ήθος πρέπει να κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο. Γι αυτό αποφασίσαμε ως ΟΠΑΠ να στηρίξουμε την ΚΟΠ στην βράβευση των ομάδων ήθους. Για 25 χρόνια έχουμε καθιερώσει τα βραβεία ήθους. Σήμερα σε μια εποχή που ο ανταγωνισμός στριμώχνει αυτές τις αξίες πρέπει να προβάλουμε το ήθος. Ειμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αποδόσει τα καλύτερα στο ποδόσφαιρο μας. Η ΟΠΑΠ Κύπρου θα στηρίξει όλες τις ενεργείες που θα προβάλλουν τις αρχές και τις αξίες του ποδοσφαίρου».
Κώστας Μιχαηλίδης: «Με την χορηγία του ΟΠΑΠ ενισχύονται οι βραβεύσεις των ομάδων. Θα αυξηθούν τα χρηματικά βραβεία που θα πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο 2020. Η επιβράβευση ήθους αρχίζει άμεσα με μηνιαίες βραβεύσεις. Κάθε 4 αγωνιστικές θα βραβεύεται η ομάδα που θα είναι πρώτη στην σχετική κατηγορία Fair play. Κάθε τέλος πρώτου γύρου θα βραβεύεται η πρώτη ομάδα που θα είναι πρώτη στην σχετική βαθμολογία fair play. Ομάδα που θα έχει φάκελο για ύποπτη δραστηριότητα αποκλείεται. Όπως επίσης για επεισόδια. Ομάδα που θα τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Θα καταγράφονται ενέργειες από παράγοντες και ποδοσφαιριστές που προάγουν το fair play. 10000 ευρώ το βραβείο και αν δεν το παίρνουν οι ομάδες θα πηγαίνει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Σύντομα θα έχουμε την πρώτη βράβευση».
Στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, θα είναι η Πάφος FC μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
12/05 @ 12:05
Ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών για την ποινή στον Αντώνη Γιακουμή
BEST OF THEMASPORTS