Στην ομάδα της Αλκής δεν είναι μόνο ο Ματία Σπόλιαριτς που ξεχωρίζει, είναι άλλος ένας Κύπριος παίχτης. Ο 22χρονος επιθετικός Μάριος Ηλία, που πήγε δανεικός στην ομάδα του Κώστα Σακκά από την ΑΕΛ.
Είναι καλής ποιότητας και πάστας παίχτης, αλλά του λείπουν κάποια πράγματα. Ένα από τα μειονεκτήματα του, είναι ότι παρακρατά τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μην έχουν ουσία οι ενέργειες του.
Θα βοηθηθεί κι αυτός, με τα παιχνίδια που θα πάρει στα πόδια του, για να πείσει τους τεχνικούς υπεύθυνους της ΑΕΛ, να τον επαναφέρουν στη βάση του το καλοκαίρι του 2019.
Π.Χ.
Μια κίνηση από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χρυσελεούσας, Νεόφυτο Σέα, ξεχώρισε κατά την επίσκεψη της Προέδρου της Εθνικής Σχολή Δεοντολογίας του Αθλητισμού (ΕΣΔΑ), Δρ Χριστίνας Ιωάννου, στο εν λόγω σχολείο.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει των αγώνων της 5ης και 6ης αγωνιστικής για τον Α’ όμιλο της β' φάσης της Cyprus League by Stoiximan, καθώς και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για το Β’ όμιλο.
Με βαθιά θλίψη ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης (ΑΣΙΛ) ότι χθες έφυγε από τη ζωή η Κατίνα Παναγίδη Μιχαηλίδη, η αγαπημένη Κατινού, εκ των ιδρυτών και η πρώτη Πρόεδρος, καθώς και Επίτιμη Πρόεδρος του Γυναικείου Τμήματος του συλλόγου. Η μακαριστή άφησε πίσω της μια κληρονομιά γεμάτη ανθρωπιά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.