Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta και με τις εκκρεμότητες που παραμένουν από τις προηγούμενες αγωνιστικές, πρώτη στη βαθμολογία βρίσκεται η ΑΕΛ με 16 βαθμούς η ΑΕΛ και ακολουθεί ο Απόλλων με 15 βαθμούς και αγώνα λιγότερο.
Η ΑΕΛ, ο Απόλλων και η ΑΕΚ (σε τέσσερις αγώνες) διατηρούν το αήττητο τους ενώ ο Απόλλων είναι η μοναδική ομάδα που δεν είχε απώλειες βαθμών στους αγώνες που έχει δώσει.
Η Αλκή Ορόκλινης πανηγύρισε την πρώτη της νίκη και πλέον η Πάφος συνεχίζει να είναι η μοναδική ομάδα που δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης.
Την καλύτερη επιθετική γραμμή έχει να επιδείξει ο Απόλλωνας με 18 τέρματα που μαζί με την ΑΕΛ έχουν την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό ένα γκολ.
Τις περισσότερες ισοπαλίες (3) έφερε η Ανόρθωση ενώ χωρίς ισοπαλία συνεχίζουν Απόλλωνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ομόνοια και Ερμής Αραδίππου.
Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής κατέγραψε δώδεκα τέρματα, δέκα λιγότερα από την προηγούμενη αγωνιστική στην οποία είχαν σημειωθεί 22.
Ο Σαντίκ (Δόξα) με οκτώ τέρματα οδηγεί την κούρσα των σκόρερ και ακολουθεί με έξι τέρματα ο Περέιρα (Απόλλωνας) που σκόραρε σε όλους τους αγώνες της ομάδας του.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Πάνε δυο και πλέον εβδομάδες που προβήκαμε σε εκτίμηση, ότι οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η πράξη για τυπική εμπλοκή του Κρεκ στην ποδοσφαιρική εταιρία του Απόλλωνα, είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 09:43
Ρίγη συγκίνησης στην εκδήλωση «51 Χρόνια Προσφυγιάς: Κυπριακό Ποδόσφαιρο Citius - Altius - Fortius», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Οκτωβρίου.
10/10 @ 16:33
Το Ποδόσφαιρο αναπτύσσεται γρήγορα και ακολουθεί μια ανοδική πορεία σ’ όλους τους τομείς και παραμέτρους του.
09/10 @ 14:12
Σύμφωνα με το transfermarkt ο Μίμοβιτς παραμένει ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του κυπριακού πρωταθλήματος. Στην κορυφή συνεχίζει και η Πάφος συνολικά...
08/10 @ 20:12
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
BEST OF THEMASPORTS