Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.
Αναλυτικά:
"Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Ξέραμε από πριν ότι θα αντιμετωπίσουμε το ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι μία σοβαρή ομάδα και κάνει πάντα πρωταθλητισμό.
Ήταν αναμενόμενο πως κάποια στιγμή θα έσπαγε το σερί μας, όμως είναι ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή η ισοπαλία.
Συνεχίζουμε σταθερά και με σκληρή δουλειά, βλέπουμε τη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".
Eμπάργκο μεταγραφών επιβλήθηκε στον ΑΠΟΕΛ από τη FIFA για μία υπόθεση προσφυγής, ενώ υπάρχουν συνολικά 19 ανοιχτές υποθέσεις που αφορούν Κυπριακές ομάδες, με τις δέκα να αφορούν την Ανόρθωση και τις τέσσερις τη Δόξα Κατωκοπιάς.
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.