Ακολουθήστε μας στο Google news
Με τρεις προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων U15.
Οι προπονήσεις θα γίνουν την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών.
Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας στις 14:45, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών στις 15:00 και προπονήσεις 15:30 – 17:00.
Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου:
ΑΕΚ: Νικόλας Χατζημιτσής, Νεόφυτος Νεοφύτου
ΑΕΛ: Κωνσταντίνος Μαρνέρος, Άδωνις Νικολεττίδης, Νικόλας Συλβέστρος, Δημήτριος Παπαδημητρίου
ΑΝΟΡΘΩΣH: Γιώργος Οκκάς
ΑΠΟΕΛ: Μάριος Κοκκινόφτας, Ανδρέας Σχίζας
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Λουκάς Μαραγκός
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Γιώργος Παυλίδης, Αλέξανδρος Φασουλιώτης
ΕΝ Παραλιμνίου: Φώτης Κοτσώνης
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Ιάκωβος Λαός, Ευθύμιος Αναστασιάδης, Ανδρέας Χρυσοστόμου
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ανδρέας Χρίστου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάρης Χατζηγαβριήλ
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Λοϊζος Λοϊζου, Άγγελος Ζευκής, Γιώργος Ποντικού, Αντόνιο Φώτη, Αντώνης Κυριάκου, Χρίστος Φιλίππου, Κωνσταντίνος Χρυσοστόμου.
Ο Χένινγκ Μπέργκ επέστρεψε στην Ομόνοια ζητώντας μάλιστα και την έλευση του Σίμου Ταραπουλούζη με την διοίκηση των πρασίνων να προχωρά στην απόκτηση του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS