Mερικές δεκάδες Απολλωνίστες, ελέω του κλεισίματος της Cobalt, θα μείνουν στη Λεμεσό την άλλη εβδομάδα.
Αρκετές δεκάδες άλλοι ομοϊδεάτες τους, έκλεισαν θέση με άλλες αεροπορικές εταιρίες, για να βρεθούν στο γήπεδο της Άιντραχτ τη μεθεπόμενη Πέμπτη.
Αρκετοί δεν θα πάνε από την Κύπρο στην Γερμανική πόλη, αλλά είναι φοιτητές κι εργαζόμενοι σε άλλες χώρες (μερικοί ζουν και εργάζονται στη Γερμανία).
Βάσει της επίσημης ενημέρωσης, έχουν πωληθεί γύρω στα 1100 εισιτήρια. Εκτιμάται η παρουσία των Απολλωνιστών στην Commerzbank-Arena θα φτάσει τις 2 χιλιάδες.
Διαβάστε επίσης: Πόσους Απολλωνίστες "κρέμασε" η Cobalt...
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.