Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα λέγαμε και τη Δευτέρα (ΕΔΩ), για το... παράδοξο που συμβαίνει με τον Κωστάκη Αρτυματά. Ότι στον ΑΠΟΕΛ, συνηθίζει να βράζει τον πάγκο, αλλά στην Εθνική είναι αναντικατάστατος στα παιχνίδια του Nations League.
Φέτος, με τα χρώματα της ομάδας του, έπαιξε μόνο δυο ματς στο πρωτάθλημα, καθόλου δεν τον χρησιμοποίησαν στην Ευρώπη.
Ο Παραλιμνίτης χαφ έτρεχε σαν σκυλί, για περίπου 100 λεπτά στο ψεσινό παιχνίδι με τη Σλοβενία.
Έκανε και τα λάθη του (παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο), αλλά ποιος μπορεί να τελειώσει ένα παιχνίδι αψεγάδιαστος, στη θέση που αγωνίζεται;
Έχει ενδιαφέρον, αν θα τον... δει με άλλο φακό, ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι.
Π.Χ.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ με τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή, Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή Total Green.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/10 @ 21:40
Βίντεο με την παρακάμερα του ντέρμπι με την Ανόρθωση, όπου γιόρτασε τα 95 χρόνια ζωής με τον ιδανικότερο τρόπο επικρατώντας με 4-1, δημοσίευσε η ΑΕΛ.
30/09 @ 15:20
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Νέαρχου Ζήνωνος στον Ακρίτα Χλώρακας με τη μορφή δανεισμού.
24/09 @ 14:03
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Revaz Injgia παρέλαβε το βραβείο Stoiximan Top Goal της 2ης αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26 από τον ΠΑ.Σ.Π.
22/09 @ 21:07
Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
15/09 @ 12:07
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί πέραν των 100.000 καρτών φιλάθλου.
14/09 @ 10:27
Μία σύλληψη σημειώθηκε χθες το βράδυ πριν από την έναρξη του αγώνα Ανόρθωση – ΑΕΚ στη Λάρνακα.
BEST OF THEMASPORTS