Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός έζησε μία τρελή βραδιά και τελικά άσχημη στο Μιλάνο πριν από λίγες μέρες, καθώς αν και βρέθηκε να προηγείται 0-1 στο ημίχρονο, τελικά έχασε με 3-1 από τη Μίλαν, δεχόμενος μάλιστα τρία γκολ από το 70' μέχρι το 79' με διαδοχικά λάθη της άμυνάς του.
Το ματς μάλιστα παρακολούθησε από κοντά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει βρεθεί και στο παρελθόν στο Μιλάνο και μάλιστα όπως θυμηθήκαμε με αφορμή το παιχνίδι των δύο ομάδων για Europa League, για να κλείσει μία τρομερή μεταγραφή, ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε την Πέμπτη το βράδυ και ως αντίπαλος του Ολυμπιακού «Σαν Σίρο»!
Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθούν στενά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού θυμούνται ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν φτάσει πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του
Σούσο το καλοκαίρι του 2013.
Ο Ισπανός άσος αποτελούσε έναν από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού για τις θέσεις των εξτρέμ. Ήταν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, στα 19 του τότε και η
Λίβερπουλ «ψαχνόταν» για να τον παραχωρήσει δανεικό.
Το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν δίαυλο επικοινωνίας με την αγγλική ομάδα από τη μεταγραφή του
Σεμπάστιαν Λέτο παλαιότερα έκανε πιο εύκολη την υπόθεση, με το deal για τον Σούσο να φαντάζει σχεδόν κλεισμένο.
Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα δύο φορές και τα είχε βρε σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η υπόθεση χάλασε λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές εξαιτίας του πατέρα του Σούσο, ο οποίος δεν ήθελε ο γιος του να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον συμβούλεψε να πάει σε ισπανικό σύλλογο.
Εν τέλει, ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την
Αλμερία. Εκεί έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις ανεβάζοντας κατακόρυφα την αξία. Μετά από μια ακόμα σεζόν στη Λίβερπουλ, το καλοκαίρι του 2015 η Μίλαν τον αγόρασε δαπανώντας 6.000.000 ευρώ.
πηγή:sportdog.gr
Η Πάφος απόψε δεν θα κοιμηθεί!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/05 @ 18:51
Σε ένα ματς... «αγγαρεία» που έγινε σήμερα (03/05) το απόγευμα στο Δασάκι, ο Εθνικός επικράτησε της ΑΕΛ με 2-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ και την προσπέρασε στη βαθμολογία του Β 'γκρουπ, ανεβαίνοντας στη 2η θέση με 39 πόντους, ενώ η Λεμεσιανή ομάδα έμεινε στους 36 και έπεσε στην 3η θέση.
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
BEST OF THEMASPORTS