Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Μονακό πούλησε τον Αντονί Μαρσιάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τρία χρόνια (2015), ωστόσο οι "Κόκκινοι Διάβολοι" συνεχίζουν στέλνουν χρήμα στο Πριγκιπάτο για χάρη του 22χρονου.
O Αντονί Μαρσιάλ έβαλε το λιθαράκι του στη μεγάλη ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ με 3-2, γλίτωσε την ομάδα του από το πληρώσει άμεσα αποζημίωση απόλυσης στον Μουρίνιο, ωστόσο μετά το γκολ από το "Όλντ Τράφορντ"... έφυγαν 10 "μύρια" με προορισμό τον τραπεζικό λογαριασμό της Μονακό.
Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είχαν αγοράσει τον 22χρονο παίκτη από το Πριγκιπάτο έναντι 60.000.000 ευρώ το 2015, ωστόσο το ποσό αυτό αυξάνεται μέχρι και σήμερα λόγω των ειδικών συμφωνιών που είχαν υπογραφεί μεταξύ των δύο κλαμπ.
Μία εξ αυτών ενεργοποιήθηκε, λοιπόν, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιούκαστλ όταν ο Γάλλος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2.
Σύμφωνα με τη ρήτρα εάν ο Μαρσιάλ κατάφερνε να σκοράρει 25 γκολ στην Premier League μέχρι το 2019, τότε η ομάδα του Μουρίνιο θα έπρεπε να πληρώσει 10.000.000 ευρώ στους Γάλλους, πράγμα που συνέβη το περασμένο Σάββατο...
Βέβαια, οι πληρωμές δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχει μία ακόμη ρήτρα η οποία "αναγκάζει" την Μάντσεστερ να πληρώσει άλλα 10 εκατ. ευρώ στους Μονεγάσκους όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής τους φτάσει τις 25 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας (βρίσκεται στις 18 τώρα).
Πηγή: sport24.gr
Οι δύο παίκτες της Ομόνοιας έχουν πιθανότητες να μπουν αποστολή με τον Μάριτς να είναι σε καλύτερη κατάσταση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/04 @ 17:42
Ο Πορτογάλος επιθετικός του Απόλλωνα Πέδρο Μάρκες κρίθηκε ανέτοιμος και δεν ήθελαν να ρισκάρουν την συμμετοχή του στο σημερινό ματς κόντρα στην Πάφο, ενόψει της ρεβάνς.
30/04 @ 13:40
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας Red Rebels, εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή τα διοικητικά της ομάδας:
28/04 @ 21:22
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Αραδίππου Ούγκο Μαρτίνς μετά το ματς με τον Εθνικό.
25/04 @ 14:51
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 5ης και 7ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 26, 27 και 28 Απριλίου.
25/04 @ 13:39
Συνεχίζει στην Ομόνοια 29Μ ο Σωτήρης Φιάκας.
BEST OF THEMASPORTS