Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα, Σωφρόνη Αυγουστή, μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια.
Δείτε τι δήλωσε:
"Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Και σε αυτούς που έπαιξαν σε μία θέση που δεν έπαιξαν ξανά, όπως ο Μάριος.
Έχουμε βάθος στο ρόστερ για να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα. Πριν το παιχνίδι τραυματίστηκε ο Σαρδινέρο και μπήκε μέσα ο Περέιρα και σκόραρε δύο γκολ, δίνοντας μας τη νίκη.
Συγχαρητήρια στους παίκτες που έπαιξαν με αυτό τον τρόπο και πήραμε ένα τρίποντο που θα μας δώσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε στο ΓΣΠ και μας βοήθησε, ειδικά όταν δεχθήκαμε πίεση. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομόνοια.
Είχαμε και σήμερα προβλήματα με τους τραυματίες, αλλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Όσοι είναι διαθέσιμοι, θα ανταποκριθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος".
Μια ανάρτηση από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο Αντώνη Τσιράκη εμπλέκει την Ομόνοια με τον Χέρμανσον του Βόλου αλλά και τον Μάγκνουσον που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS